App, Bizden haberler

Manifestomuz

İyi hisseden insan iyi davranır !

Dünyada 350 milyondan fazla kişinin psikolojisi bozuk ve her 4 kişiden biri ruhsal rahatsızlık geçirme riskiyle karşı karşıya. Her 10 dakikada 1 cinayet işleniyor. Bunun bir çok nedeni var. Küçükken yaşanan sorunlar, iş stresi, tükenmişlik sendromu ve günümüz şartlarının getirdiği bir çok sorun. Her gün çocuk cinayetlerinin, kadın cinayetlerinin, tecavüzlerin, intiharların konuşulduğu psikolojisi bozuk bir toplumdan yaratıcı olmasını ve üretmesini bekleyemezsiniz.

İyi hisseden insan iyi davranır. Dışlamaz, sever ve üretir. İçinde bulunduğumuz bu toplumu elimizden geldiğince değiştirmek istiyorsak o toplumun psikolojisini iyileştirmeye çalışmalıyız, iyi hisseden insan tüm topluma fayda sağlar.

Masallar ise bize içimizdeki iyiliği ve mutluluğu hatırlatır, mistik diyarlarda gezintiler yapmamızı sağlar, bazen göremediğimiz doğruları gösterir. iyi hissetmeye hepimizin ihtiyacı var. “MasalApp ekibi olarak  dinlediğiniz her masalda kendinizi iyi hissetmenizi istiyoruz. Hepimizin bir masalı var ve bu masalda hepimiz varız. Biz masallara bir anlam yüklüyoruz. Masal dinlemeye  başladığınızda ruhunuzun şifalandığını hissedeceğinizi biliyoruz. Ruhu şifalanan insandan zarar gelir mi ?

Dinlediğiniz her masal, hem kendiniz için hem de toplum psikolojisi için farkındalık ve fayda sağlamamıza yardımcı oluyor. Yani herkesin masalı, siz masal & hikaye dinledikçe güzelleşiyor. Masalınızı dinlemeye hazır mısınız?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir