Masal ve Hikaye

Masallar Üzerine Soru Cevap

Yetişkinler masal dinler mi ?

Tabiiki dinler ! Masal dinlemekten utanmak hayal kurmaktan utanmak demektir. Oysa bu yoğun hayatlarımızda hayal kurmaya hepimizin çok ihtiyacı var. İçimizdeki aydınlığı masallarla çoğaltabiliriz !

Aslında her gün masallar dinliyoruz hepimiz. İş yerimizdeki müdürümüzün masalı, annemizin masalı, eşimizin masalı, çocuğumuzun masalı… Hayat hikayelerle , masallarla dolu. Çocuklara masal anlatırken iyi hoş ama büyüklere anlatırken neden değil ? Asıl şimdi doğru masallara inanmaya, cesaretlenmeye ve hayal kurmaya ihtiyacımız var ! Dünya değişiyor , yetişkinler masal dinlemekten ve hayal kurmaktan vazgeçmemeli !

Dinlediğiniz her masal bakış açınızı değiştirecek. Duyduklarımızı değiştirebilirsek hep birlikte gördüklerimizi de değiştirebiliriz !

Masal dinlemeye nereden başlamalıyım ?

İstediğin her masalı dinleyebilirsin. Hepsi sana ilham olacaktır mutlaka. Ama ilk önce bırak masalın seni seçsin. İhtiyacın olan masal seni bulsun. Nasıl mı ? Kendini akışa bırak ve sadece dinle. İstersen Spotify’daki masallarımızı dinleyerek başlayabilirsin. Ya da App Store’dan MasalApp’i ücretsiz indirerek profesyoneller tarafından seslendirilmiş masallarımızı dinleyebilirsin.

Dur, dinle ! Hep konuşursan, hiçbir şey duyamazsın.

Kızılderili Atasözü

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir